Nexe Grupa:    Hrvatska    Srbija    Bosna i Hercegovina        HR   EN

Naslovnica

Proizvodi i usluge

Odnosi s javnošću

Investitori

Ljudski resursi

Održivi razvoj

Kontakti

Katalozi ponude

Odaberite grupu proizvoda

Odaberite katalog
Download kataloga

Novi tehnički priručnik za crijep

Nedavno je objavljen novi tehnički priručnik za crijep, koji je pripremio Mario Stjepanović, savjetnik za primjenu proizvoda u Dilju d.o.o. Vinkovci, u suradnji sa Službom marketinga. Prvi priručnik izdan je 2010. godine, a ovo je njegovo drugo i poboljšano izdanje. Prednost novog izdanja ogleda se u činjenici da je riječ o pravom inženjerskom priručniku ali i prvom priručniku uopće u kojem je detaljno opisan proizvodni ciklus u svim fazama.

Svaki model crijepa obrađen je detaljno po poglavljima, a prati ga niz detalja i tehničkih uputa za primjenu. U novo izdanje priručnika prvi su puta unešeni normativi rada s proizvodima Dilja d.o.o. Vinkovci i Poleta a.d. Novi Bečej. Tehnički podaci su strukturirani kako bi pojednostavili rad i omogućili kvalitetniji odabir materijala, a priručnik je namijenjen svim sudionicima u gradnji sa željom da investitorima omogući lak odabir i pravovaljane informacije o proizvodima, projektantima olakša odabir kvalitetnog sustava i omogući izvedbu kvalitetnog rješenja te izvođačima da upute o pravilima i detaljima primjene samih proizvoda.

Tiskano izdanje priručnika prati i novi CD s tehničkim podacima na kojem se, između ostalog, nalaze i CAD detalji za sve vrste crjepova, normativi, troškovnici, katalozi, fotografije, jamstveni listovi, izjave o sukladnosti proizvoda te video materijali koji svim zainteresiranima nastoje približiti i prezentirati tehnologiju i proces proizvodnje crijepa u tvornici Polet a.d.. Kako se Tehnički priručnik za crijep pokazao kvalitetnim rješenjem za naše partnere i kupce, otišlo se i korak dalje, pa je trenutno u pripremi i Tehnički priručnik za ciglu od kojeg se također očekuju dobri rezultati i povratne informacije na tržištu.

Tehnički priručnik za crijep možete pogledati ovdje.