Nexe Grupa:    Hrvatska    Srbija    Bosna i Hercegovina        HR   EN

Naslovnica

Proizvodi i usluge

Odnosi s javnošću

Investitori

Ljudski resursi

Održivi razvoj

Kontakti

Katalozi ponude

Odaberite grupu proizvoda

Odaberite katalog
Download kataloga

Vodič kroz sajmove 2010.

Kao i do sada, našim članicama smo i ove godine omogućili sudjelovanje na svim većim i značajnijim sajamskim manifestacijama u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu.
 
U organizaciji Hrvatske gospodarske komore točnije Županijske komore Osijek, sudjelovali smo na sajmu Häuslbauer 2010. u Grazu. Navedeni sajam je najvažniji događaj u južnoj Austriji posvećen graditeljstvu, a
održan je od 04. do 07. velječe 2010. godine. Na ukupnoj površini od 30.000 četvornih metara predstavilo se 430 izlagača iz sedam zemalja, a među njima su svoje mjesto pronašli i naši novi crjepovi velikog formata iz Dilja– Oktavijan i Cezar te termo program Slavonije IGM.
Sajam bilježi više od 40.000 posjetitelja.
 
U ožujku smo sudjelovali  i na sajmovima  građevinarstva u Skoplju i Banja Luci. Pored Oktavijana i Cezara, predstavljeni su i crjepovi iz Poleta – Glinex Trend i Glinex Klasik, klasični i termo program, Nexe cement, vrata iz Bilokalnik Drva te pločice iz Polet-keramike. Osim keramičkih pločica Trend line, Polet-keramika je izložila i svoj novi kuhinjski program – Biscotti.
 
S obzirom da izložbeni štand Nexe Grupe nudi zanimljivu paletu proizvoda, vjerujemo da smo na navedenim događajima uspješno predstavili svoj proizvodni program i novitete te na taj način pronašli nove poslovne partnere i buduće kupce.