Sigurnost je prioritet - uz mjere zaštite osigurana isporuka

decoration decoration decoration

20.03.2020. - Pandemija koronavirusne bolesti s kojom se danas bori svijet sve nas je stavila pred veliki test ozbiljnosti i odgovornosti. U ovom trenutku nitko nije izuzet iz ovog teškog i izazovnog razdoblja, bilo da je riječ o pojedincima, tvrtkama, državama. Ali baš zato, svatko može dati svoj doprinos i učiniti korak ka boljem sutra.

Svi naši zaposlenici i poslovni partneri ozbiljno su shvatili i primjenjuju sve mjere koje je Nexe Grupa uvela kako bi doprinijela sprečavanju širenja ove ozbiljne bolesti i na tome im se zahvaljujemo. U ovom trenutku ključno je osvijestiti važnost pridržavanja svih definiranih pravila ponašanja koja izdaju nadležna tijela u ovom razdoblju jer štiteći sebe, štitimo i svoje bližnje. Nije lako suočiti se s novim pravilima. Nešto što nam je do jučer bila rutina danas zahtijeva pomno planiranje. No, to je jedini način da se ova ozbiljna situacija stavi pod kontrolu i da svatko od nas da svoj doprinos. Zato smo ponosni na naše zaposlenike koji u ovim okolnostima dolaze na svoja radna mjesta u skladu s novim pravilima i na taj način nam pomažu osigurati nesmetanu proizvodnju i otpremu robe. Zahvaljujemo i našim vjernim kupcima i partnerima na strpljenju i vjernosti.

Proizvodnja i poslovni procesi u našim tvrtkama prilagođeni su novonastaloj situaciji te usklađeni s propisima i odlukama nadležnih tijela. Isporuka robe je osigurana, no provode se pojačane mjere zaštite svih sudionika procesa kako bi se, prije svega zaštitilo njihovo zdravlje te osigurao kontinuitet procesa u narednom razdoblju. Naši zaposlenici dostupni su putem e-maila, mobitela ili telefona, a kontakte možete pronaći na ovom linku: Nexe Grupa - kontakti

Situacija u kojoj se trenutno nalazimo nova je za sve, a pred nas stavlja izazove za čije rješavanje je potrebno strpljenje kao i praćenje i primjena svih uputa nadležnih tijela. U ovim trenutcima ne smijemo zaboraviti na oprez, ali i solidarnost, jer čuvajući sebe, čuvamo svoje bližnje, prijatelje, kolege. Stoga, budimo oprezni, ali pomozimo jedni drugima i gradimo povjerenje zajedno i u teškim vremenima.

decoration decoration