Ivana Čehulić, Član uprave Nexe d.d.

Ivana Čehulić rođena je 1978. godine. Diplomirala je Poslovnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 2000. godine, gdje je 2008. godine završila i poslijediplomski studij: Quality management, a pohađala je i niz domaćih i inozemnih edukacija iz područja financijskog menadžmenta. Trenutno pohađa Sveučilišni doktorski studij: Međunarodni odnosi na Libertas - Međunarodnom sveučilištu Zagreb. 

Poslovni put započela je u Hrvatskim autocestama gdje je napredovala do Šefa samostalnog odjela za ekonomske i financijske poslove odgovornog za likvidnost kompanije te upravljanje novčanim tijekom. Navedena pozicija uključivala je suradnju s bankama, revizorskim kućama i drugim financijskim institucijama. Iz Hrvatskih autocesta, 2014. godine prešla je u tvrtku Tokić d.o.o. na poziciju direktora financija što je uključivalo i sudjelovanje u razvoju poslovanja te prepoznavanje novih mogućnosti financiranja. Od lipnja 2019. godine, uz poziciju direktora financija, obnašala je i dužnost člana Uprave tvrtke Autocentar Marinići d.o.o., a od srpnja 2019. i poziciju direktora društva Tokić d.o.o. Slovenija.  

Od 01.02.2020. pridružuje se Nexe grupi d.d. na poziciju člana Uprave za financije. Pripajanjem Nexe grupe d.d. društvu NEXE d.d. 01.07.2021., na funkciji je člana Uprave NEXE d.d.

decoration decoration