Uprava i Nadzorni odbor

decoration decoration

Uprava

 • Ivan Ergović
  Predsjednik Uprave Nexe d.d
  Ivan Ergović

  Ivan Ergović obnaša funkciju predsjednika Uprave NEXE d.d. i koordinira upravljanjem Grupe u cjelini. Nadležan je za procese Ureda Uprave i poslova interne revizije.

  Pročitaj više
 • Stjepan Ergović
  Zamjenik predsjednika uprave i član uprave Nexe d.d.
  Stjepan Ergović

  Stjepan Ergović zamjenik je predsjednika Uprave NEXE d.d. i član Uprave za proizvodnju i tehnologiju. Nadležan je za proizvodnju, tehnologiju i kvalitetu proizvoda, te investicije.

  Pročitaj više
 • Josip Ergović
  član uprave Nexe d.d.
  Josip Ergović

  Josip Ergović član je Uprave NEXE d.d. za komercijalne poslove, a nadležan je za procese prodaje, marketinga, CRM-a, nabave i logistike.

  Pročitaj više
 • Ivan Ergović
  ČLAN UPRAVE NEXE d.d.
  Ivan Ergović

  Ivan Ergović obnaša funkciju člana Uprave za strategiju i razvoj NEXE d.d. U njegovoj nadležnosti su procesi strategije, te upravljanje portfeljem investicija, poslovnim razvojem i IT-em Grupe.

  Pročitaj više
 • Ivana Čehulić
  ČLAN UPRAVE NEXE d.d.
  Ivana Čehulić

  Ivana Čehulić član je Uprave za financije NEXE d.d. Nadležna je za procese financija, kontrolinga, riznice i računovodstva, te upravljanje rizicima poslovanja Grupe.

  Pročitaj više
 • Velimir Vilović
  ČLAN UPRAVE NEXE d.d.
  Velimir Vilović

  Velimir Vilović član je Uprave NEXE d.d. nadležan za područje ljudskih resursa, pravnih poslova, sustava upravljanja, te sigurnosti i zaštite na radu.

  Pročitaj više

Nadzorni odbor

 • PREDSJEDNIK NADZORNOG ODBORA NEXE d.d.
  Željko Lukač

  Željko Lukač rođen je 1969. godine u Zagrebu. Diplomirao je na sveučilištu Mary Hardin Baylor u Beltonu, Texas, 1993. godine, smjer Marketing i financije. 1995. godine završio je magisterij iz poslovnog upravljanja (MBA) na Sveučilištu Texas u Austinu.

  Pročitaj više
 • ZAMJENIK PREDSJEDNIKA NADZORNOG ODBORA NEXE d.d.
  Oto Ostović

  Oto Ostović rođen je 1955. godine u Feričancima. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Zagrebu 1980. godine. Nakon zaposlenja u RZ „Đuro Đaković“ Slavonski Brod i Centru za odgoj i usmjereno obrazovanje „August Cesarec“ Našice, početkom 1989. godine zapošljava se u Slavoniji IGM d.d. Našice, članici Nexe Grupe.

  Pročitaj više
 • ČLAN NADZORNOG ODBORA NEXE d.d.
  Oleg Uskoković

  Oleg Uskoković rođen je 1966. godine. Diplomirao je 1994. godine na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu stekavši titulu diplomiranog pravnika. Oleg Uskoković ima više od 20 godina iskustva rada u struci. Partner je u Odvjetničkom društvu Uskoković i partneri d.o.o.

  Pročitaj više
 • ČLAN NADZORNOG ODBORA NEXE d.d.
  Ivan Gerovac

  Ivan Gerovac rođen je 08.07.1959. u Cerovniku kod Ogulina gdje završava osnovnu školu i opću gimnaziju. Diplomu stječe na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (po planu i programu bivšeg Fakulteta za vanjsku trgovinu), a na riječkom Sveučilištu magistrira na području ekonomske znanosti i stječe naziv magistra znanosti.

  Pročitaj više
 • ČLAN NADZORNOG ODBORA NEXE d.d.
  Marijan Baričević

  Marijan Baričević rođen je 03.10.1963. godine u Breziku (Našice). U Našicama je završio srednju školu, smjer elektrotehnika, a od 1985. godine zaposlen je u tvornici cementa u Našicama.

  Pročitaj više