Marija Felkel članica stručnog žirija za dodjelu Croatia's Best Employer Brand Awards 2019

25. studenoga 2019. - Potražnja za dobrim radnicima ne poznaje granice, pa zadržavanje kvalitetnih kadrova postaje važan posao za sva poduzeća koja žele nastaviti uspješnu igru u tržišnoj utakmici. Zbog toga se i u Hrvatskoj snažno razvija "Employer Branding", tj. upravljanje brendom poslodavca. Najuspješnije u tome su, pokazala je dodjela nagrada Croatia's Best Employer Brand Awards, tvrtke koje imaju vodeće pozicije u svojim sektorima.

Nagrade su dodijeljene u 26 kategorija i potvrda su uspješnosti svih onih napora koje tvrtke rade kako bi svojim trenutnim i budućim zaposlenicima unaprijedili iskustvo rada i zadovoljstvo poslom, a na tržištu pokazale kako razumije važnost i prihvaćaju odgovornost za zadovoljstvo svojih zaposlenika. 

Stručni žiri su činili renomirani HR stručnjaci među kojima je bila i Marija Felkel Savjetnica predsjednika Uprave za organizacijski razvoj i ljudske resurse, što je velika čast za Nexe Grupu i pokazatelj da Employer Brand Nexe Grupa razvija po principu najboljih HR praksi.

Dodjela nagrada Croatia's Best Employer Brand Awards ove je godine održana prvi put. Organizirao ju je CareerCentar, internetska platforma za vođenje procesa zapošljavanja i izgradnju brendova poslodavaca.


Više o dodjeli nagrada:
https://www.bestemployerbrandawards.com/dobitnici

decoration decoration