Dražen Ivezić, Član uprave Nexe d.d.


Dražen Ivezić rođen je 1966. godine u Vinkovcima. Osnovnu školu završio je u Ivankovu, a nakon završene Gimnazije u Vinkovcima diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. Završio je GMP na IEDC u Bledu.

Zaposlen je u Dilju d.o.o. Vinkovci od 1994. godine. Počeo je raditi na poslovima strojarskog održavanja, bio je voditelj Službe proizvodnje te voditelj projekata izgradnje novih proizvodnih linija i projekata poboljšavanja poslovanja značajnih za razvoj poduzeća. Bio je direktor Sektora proizvodnje i tehničkih poslova, a od 2013. godine direktor je Dilja d.o.o. Od 2018. direktor je Divizije za ciglu, crijep i keramiku u Nexe Grupi, a od 01.11.2019. godine zamjenik predsjednika Uprave Nexe Grupe i član Uprave za Crvenu diviziju. Pripajanjem Nexe grupe d.d. društvu NEXE d.d., imenovan je članom Uprave NEXE d.d. Član je Nadzornog odbora u Poletu a.d. Novi Bečej. 

Član je Izvršnog odbora HUP-Udruge industrije nemetala, građevinskog materijala i rudarstva, a bio je i član Vijeća članova HUP-a. 

decoration decoration